Ledige hvalpe

I kuldet fra Gina og Timon er der lige nu en ledig tæve og en ledig han, så kontakt os venligst hvis det har interesse. Hvalpene er klar til at flytte til deres nye hjem den 8. juni.

I kuldet fra Ilo og Anton Teddy født her 13. maj er der et par ledige hanner. De er klar til at flytte til deres kommende hjem den 8. juli.

Vi mener, at vi har sendt besked til alle, der har været skrevet op. Nogle har ikke svaret retur. Vi er godt klar over, at mange lader sig skrive op flere steder rundt i landet. Vi har det sådan, at man må gerne lade sig skrive op, men vi siger først endelig ja til et salg, når vi har mødt køberen. Det er simpelthen for at sikre os, at man har sat sig lidt ind i, hvad en hvalp kræver samt hvordan racen nu også passer til den kommende familie. Det er så trist, hvis unge hunde skal skifte hjem, fordi man fik en forkert race.

Vores hvalpe vokser op inde i vores hus, de har haven og terrassen som legeplads. Hvalpene ormebehandles 2 til 3 gange alt efter behov. De er chipmærkede. Har DKK stamtavle og købskontrakt. De tjekkes af dyrlægen og får lavet sundhedsbog sammen med den første fulde vaccination. Hvalpene får tæppe, legetøj, bideben, tæppe og mad med herfra til den første tid samt CD med info omkring racen foruden DVD med samtlige fotos taget de første 8 uger. Hvalpene vælges ud i samråd med os, når de er mindst 6 uger gamle. Køberen kan være med til at bestemme hundens navn i stamtavlen – dog med det bogstav vi bruger – evt. med et ekstra navn, hvis vi har navnet før hvalpene er 3 uger gamle. Vi har opdrættet racen siden 98, så vi står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning fremover.

Fotos på hjemmesiden

Vi er ved at opdatere mange af siderne her på hjemmesiden. Mange hunde i flere kuld mangler deres logo-foto over stamtavlen endnu, der er måske sat flere fotos ind under stamtavlen.

Alle er meget velkomne til at sende os nye fotos til siden, så vælger vi nogle ud og bruger. Vi har været inde i vores gruppe “kennel finda” på Facebook og hente en del fotos.

Logo-fotos sættes på lidt senere, da det er mere besværligt, så jeg skal lige samle de sidste, der mangles logo på. Fremover med nye hvalpe skulle det være lidt lettere.

På udstilling i Spidshundeklubben 22-04-2017

Udstilling i Lunderskov i Spidshundeklubben i dag. Lille Lumi fik særdeles lovende i hvalpeklassen. Finda Pippi fik very good, alt gik super fint, til hun blev forskrækket for et eller andet, så smed hun sig ned og snoren røg af, det var så ærgerligt, men pyt vi prøver igen. Lumiturpa Pate var med som veteran for første gang – ikke udstillet siden 2015, det gik så fint, blev bedste veteran han og BIR veteran med veteran cert. Senere BIS3 veteran. Så var der jo lige en del andre Finda-hunde også. Raika fik very good, det samme gjorde Pilucca. Hannerne var super dygtige. Anton “Teddy” nuppede sit andet cert som vinder i åben klasse og også placeret i bedste han som nr. 3. Brormand Aron blev nr. 2 i åben klasse med CK og nr. 4 i bedste han – også på sin første udstilling, det var SÅ flot. Timon blev nr. 4 i åben klasse med excellent, vi var så stolte af den flotte hanklasse. Så var der Finda Alva der fik excellent og blev nr. 3 i åben klasse og senere var hun med i barn og hund. Lumiturpa Jokka fik excellent. Ellers var der jo de skønne hvalpe fra Fyn med Pate som far, samt Gottorps kom med deres lille baby-tæve som Timon er far til. Den blev bedste baby-hvalp og senere BIS4 baby. Håber ikke jeg har glemt nogen nu. Stort tillykke til Jer alle og de øvrige deltagere også med deres placeringer. Tak for hyggelige timer.

H2 hvalpene født 13. april 2017

Her er de første fotos taget af Gina med de nyfødte hvalpe 8 stk. ialt. Det blev til 3 hanner og 5 tæver.

Vi har ikke nået at gennemgå lister vedr. tæver endnu, nu skal der lige soves lidt først.

Gina og de små har det super fint og hun klarede alt uden problemer overhovedet, alle har en fin vægt, den mindste 300 gram og den største 380 gram, så de er meget ens. Der skal hurtigt de små farver i brug, for det er umuligt at se forskel på dem.

Hjemmesiden

Så er den nye hjemmeside kommet op. Der er stadig en del rettelser på vej. Desuden mangler der noget endnu på galleri delen.

Nye fotos modtages gerne af Jeres hunde.

Hvalpe i Påsken

Da flere af vores tæver er i løbetid nu, har vi valgt at Finda Gina skal have sit sidste kuld med hannen Finda Timon. Gina har B hofter, fri vedr. pompes og prcd pra. Timon har A hofter og er ligeledes fri via pompes og prcd pra. Begge hunde er også øjenlyst frie. Vi forsøgte ved Ginas sidste løbetid, men den var ikke helt normal, så hun ville ikke parres med hannen, der kom da heller ingen hvalpe ud af vores forsøg, men denne gang er Gina og Timon parret helt normalt uden problemer, så vi forventer, at Gina får sine hvalpe lige midt i Påsken. Altså midt i april.