Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Lige nu i disse Corona-tider ønsker vi ikke at modtage alle de besøgende, der gerne vil have lov at se vores hunde. Vi beklager meget, men er nød til sige nej til besøgende indtil forholdet vedr. corona ændrer sig til det bedre. Rul længere ned og se forventede kuld. Vi skriver købere op, men siger først JA til et salg, når vi har mødt køberne. Når hvalpene er født, skriver vi tilbage på den anførte mail, men mange tjekker ikke mail og svarer ikke retur, så har vi ikke tlf.nr. sletter vi igen.

Vi har flere gange haft 2 og 3 kuld hvalpe samtidig gennem alle årene. Det har vi indrettet hus og have efter. Det er dog ikke ensbetydende med, at der er frit valg mellem alle hvalpe. Vi har en del skrevet op til de forskellige. Nogle har ventet længe, så vi ved ikke om de har købt i mellemtiden, men der har ikke været eks. tæver nok. Vi står altid selv først til at disponere over hvalpe i hvert kuld, hvis vi evt. ønsker at beholde en til udstationering eller lignende. 

Fra de to kommende kuld, ønsker vi at udstationere en tæve, vi har fundet en til en tæve fra iida (hvis der altså kommer det), så vi mangler en til en tæve fra Keela.

Når hvalpene er ca. 4 uger gamle, kommer de med ud i haven. Vi holder åbent hus for vores købere om søndagen fra kl. 14 dog efter forudgående aftale, så vi ved hvem der kommer. Her får man selvfølgelig lov at se alle vores hunde og hvalpe. Fædre til hvalpene kommer også på besøg, så man har mulighed for at møde dem efter aftale.

  

 

Tæven: Finda Kaya Keela – vores udstationeringstæve – HD C-B, AD 0-0, øjenlyst fri og er FRI vedr. prcd pra og pompes. Keela er parret 3 gange og hvalpe forventes første weekend i december om alt går vel.

 

Finda Anton Teddy – vi har brugt Teddy en gang før vores i-hvalpe, som vi er meget tilfredse med. Teddy har A hofter, 0-0 på albuer, øjenlyst fri samt er FRI vedr. prcd pra og pompes.

Hannen:  Finda El Señor Charlie – HD A, Albuer 0-0, Øjenlyst FRI 10.2020 (ppm), Bærer af prcd pra, FRI vedr. Pompes.

Finda iida – HD A, Albuer 0-0, Øjenlyst FRI 02.2019, DNA fri vedr. pra og pompes. Iida er nu parret 3 gange, om alt går vel venter vi hvalpene omkring 11. december.