Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Lige nu i disse Corona-tider ønsker vi ikke at modtage alle de besøgende, der gerne vil have lov at se vores hunde. Vi beklager meget, men er nød til sige nej til besøgende indtil forholdet vedr. corona ændrer sig til det bedre. Rul længere ned og se forventede kuld. Vi skriver købere op, men siger først JA til et salg, når vi har mødt køberne.

Vi har flere gange haft 2 og 3 kuld hvalpe samtidig gennem alle årene. Det har vi indrettet hus og have efter. Det er dog ikke ensbetydende med, at der er frit valg mellem alle hvalpe. Vi har en del skrevet op, da iida snød os og ikke fik nogen, rykkede hendes købere selvfølgelig videre til næste. Til de forskellige er der flere skrevet op. Nogle har ventet længe på lige netop en hvalp, fra den tæve. Vi står altid selv først til at disponere over hvalpe i hvert kuld, hvis vi evt. ønsker at beholde en til udstationering eller lignende.

Når hvalpene er ca. 4 uger gamle, kommer de med ud i haven. Vi holder åbent hus for vores købere om søndagen fra kl. 14 dog efter forudgående aftale, så vi ved hvem der kommer. Her får man selvfølgelig lov at se alle vores hunde og hvalpe. Fædre til hvalpene kommer også på besøg, så man har mulighed for at møde dem efter aftale.

  

 

Finda Luna – HD A, Albuer 0-0, Øjenlyst fri nov. 2019, pompes og pra FRI via forældre.

Luna fik ikke den bedste fødsel 24-07-2020, 2 levende og 2 døde hvalpe. Vi beholder tæven til udstationering og hannen er afsat. Fotos i kuldgalleri T2-hvalpene.

Wolf  kaldet Nano. HD A, Albuer 0-0, Øjne FRI januar 2020, prcd og pompes FRI.

Lapinlumon Ekoteko – Eli – HD A – Albuer 0-0 – Øjne FRI – Pra bærer – Pompes FRI – DM FRI

Lumi – HD A – Albuer 0-0 – Øjne FRI – Pra og Pompes FRI

Lumi fødte 29-07-2020 2 brune hanner, 3 sorte hanner og 1 brun tæve – alle med aftegninger. Vi er igang med at fordele hvalpene ud fra vores venteliste. Fotos i Kuldgalleri U2-hvalpene.

Finda Zindi Pippi – HD A – AD 0-0 – Øjne FRI – Pompes FRI – Prcd pra Bærer.

Hvalpe forventes midt august uge 34 om alt går vel.

Finda Jack Cosmo – HD C-A – AD 0-0 – Øjne FRI – Pompes og pra prcd FRI

Finda Nevada Miikko – HD A, Albuer 0-0, Øjne FRI, Pompes og prcd pra FRI via forældre

Lihkku Alva – HD C-B, Albuer 0-0, Øjne FRI, Pompes og prcd pra FRI via forældre

Om alt går vel forventes hvalpe sidst i uge 36-

Finda Xanto – HD B, Albuer 0-0, Øjne FRI, Pompes og prcd pra FRI

Finda Fame – HD A, Albuer 0-0, Øjne Fri, Prcd pra FRi, Pompes bærer.

Hvalpe forventes i uge 39 – Fame har haft et kuld før – vores P2 hvalpe.