Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Lige nu i disse Corona-tider ønsker vi ikke at modtage alle de besøgende, der gerne vil have lov at se vores hunde. Vi beklager meget, men er nød til sige nej til besøgende indtil forholdet vedr. corona ændrer sig til det bedre. Rul længere ned og se forventede kuld. Vi skriver købere op, men siger først JA til et salg, når vi har mødt køberne. 

Når hvalpene er ca. 4 uger gamle, kommer de med ud i haven. Vi holder åbent hus for vores købere om søndagen fra kl. 14 dog efter forudgående aftale, så vi ved hvem der kommer. Her får man selvfølgelig lov at se alle vores hunde og hvalpe. 

Foreløbig har vi ikke andre planlagte kuld, end de hvalpe Honey lige har fået. Det kommer her på siden, når det er aktuelt igen. 

Finda Nevada Miikko HD A, AD 0-0, øjne Fri, DNA fri vedr. prcd pra og pompes

Finda Honey  HD A, AD 0-0, Øjne fri, Fri vedr. prcd pra, pompes og DM.

Honey fødte 2 hanner og 5 tæver 26-01-2021. Hvalpene er lovet væk.

Fotos kan ses her