Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Alva og Bertil fik 7 hvalpe. 1 brun han (er reserveret), 2 brune tæver og 4 sorte tæver. Alle får aftegninger. Alle tæver er ikke endeligt reserverede endnu. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra 2. september.

Fotos af hvalpene kan ses i vores galleri – vælg kuldgalleri og så album for J2-hvalpene. Der bliver jævnligt opdateret med fotos der.

ALVA og BERTIL parrede i går og i dag – så vi håber på hvalpe sidst i uge 28 ca. 13. juli. Alle der har ladet sig skrive op, bliver kontaktet, når Alva har født sine. Oplysninger om Alva kan ses på hendes side ved at trykke på foto. Bertil har B-hofter, 0-0 på albuer, han er øjenlyst fri marts 2017. Han er Fri vedr. pra og pompes. Der bliver snart oprettet særskilt side med stamtavle for Bertil.