Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Finda Rusty – A hofter – Øjenlyst FRI – DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Lumiturpa Maaru B-C hofter, Øjenlyst FRI, DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Rusty og Maaru er nu parret – vi håber derfor på et kuld hvalpe lige før Nytårsaften, om alt går vel. Hvalpene skal derefter være 8 uger, før de kan rejse hjemmefra sidst i februar. Maaru har haft 2 kuld før, se vores C2 kuld og F2 kuld. Rusty er også far til et kuld her hos os – vores G2 kuld med Troya. Fotos kan ses under kuldgalleri.

Når Troya kommer i løb, forsøger vi igen at parre hende i Sverige med Mia Sandins skønne Raiku. Vi forsøgte forrige år, men var nok kommet et par dage for tidligt, for det lykkedes ikke. Vi besluttede så, at Troya skulle parres første gang i Danmark. Det blev hun så med Finda Rusty og fik med ham 4 smukke tæver vores G2 hvalpe. Da vi gerne selv vil have en tæve efter Raiku og Troya, forsøger vi igen og håber det lykkes denne gang.

Girongårdens Obelix kaldet Raiku – A hofter – AD 0 – Øjenlyst FRI – DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Finda Troya – A-B hofter, Øjenlyst FRI, DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Finda Zindi Pippi skal også prøve at have sine første hvalpe til foråret. Pippi A hofter – 0 på albuer – Frie øjne – bærer af pra – Fri via forældre vedr. pompes.  Pippi skal parres med en han, der er FRI vedr. pra. Vi er ved at lave aftale med en smuk han, så der kommer fotos inden længe.