Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Finda Rusty – A hofter – Øjenlyst FRI – DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Lumiturpa Maaru B-C hofter, Øjenlyst FRI, DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Rusty og Maaru har nu fået hvalpe 28. december 2017. Hvalpene skal derefter være 8 uger, før de kan rejse hjemmefra ca. 23. februar. Alle hvalpe er denne gang sorte med aftegninger. 2 hanner og 4 tæver. Maaru har haft 2 kuld før, se vores C2 kuld og F2 kuld. Rusty er også far til et kuld her hos os – vores G2 kuld med Troya. Fotos kan ses under kuldgalleri. Der bliver oprettet fotoalbum for K2-hvalpene snart samme sted.

Når Troya kommer i løb, forsøger vi igen at parre hende i Sverige med Mia Sandins skønne Raiku. Vi forsøgte forrige år, men var nok kommet et par dage for tidligt, for det lykkedes ikke. Vi besluttede så, at Troya skulle parres første gang i Danmark. Det blev hun så med Finda Rusty og fik med ham 4 smukke tæver vores G2 hvalpe. Da vi gerne selv vil have en tæve efter Raiku og Troya, forsøger vi igen og håber det lykkes denne gang.

Girongårdens Obelix kaldet Raiku – A hofter – AD 0 – Øjenlyst FRI – DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Finda Troya – A-B hofter, Øjenlyst FRI, DNA FRI vedr. prcd pra og pompes

Disse to smukke brune hunde – Bertil og Kiira skal parres, når Kiira kommer i løb igen, så får vi et brunt kuld hvalpe. Vi tror på at de to sammen kan lave rigtig smukke hvalpe. Begge hunde kan findes på vores hjemmeside med flere fotos og oplysninger.

Finda Zindi Pippi skal også prøve at have sine første hvalpe i 2018. Pippi A hofter – 0 på albuer – Frie øjne – bærer af pra – Fri via forældre vedr. pompes.  Pippi skal parres med en han, der er FRI vedr. pra. Vi er ved at lave aftale med en smuk han, så der kommer fotos inden længe. Første forsøg lykkedes ikke, så vi venter til næste løbetid.