Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Vi har flere ledige hanhvalpe i kuldet født 8. juni efter Finda Xanto og Finda Zindi Pippi. Klar til at rejse hjemmefra 1. weekend i august.

Finda Xanto og Finda Zindi Pippi fik hvalpe natten til den 8. juni. Det blev til 5 hanner og 1 tæve. Alle er sorte med lyse aftegninger. Der bliver oprettet album for M2 hvalpene i vores kuldgalleri. Vi har kontaktet dem, der er skrevet op. Tæven er nu lovet væk samt et par af hannerne. Vær sød at tjekke din e-mail, om du har fået mail fra os. Vi vil gerne høre retur.

 

Finda Xanto – B hofter – 0 på albuer – øjenlyst Fri – DNA fri vedr. prcd pra og pompes

 

Finda Zindi Pippi – A hofter – Albuer 0-0 – Øjenlyst Fri – Fri vedr. pompes – prcd pra bærer

Disse to smukke brune hunde – Bertil og Kiira skal parres, når Kiira kommer i løb igen, så får vi et brunt kuld hvalpe. Vi tror på at de to sammen kan lave rigtig smukke hvalpe. Begge hunde kan findes på vores hjemmeside med flere fotos og oplysninger.

Kiira er endelig startet i løb nu, vi håber hun evt. bliver parret i uge 24, men der kommer nærmere oplysninger, når det er sket.