Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Lige nu i disse Corona-tider ønsker vi ikke at modtage alle de besøgende, der gerne vil have lov at se vores hunde. Vi beklager meget, men er nød til sige nej til besøgende indtil forholdet vedr. corona ændrer sig til det bedre. Rul længere ned og se forventede kuld. Vi skriver købere op, men siger først JA til et salg, når vi har mødt køberne. Når hvalpene er født, skriver vi tilbage på den anførte mail, men mange tjekker ikke mail og svarer ikke retur, så har vi ikke tlf.nr. sletter vi igen.

Vi har flere gange haft 2 og 3 kuld hvalpe samtidig gennem alle årene. Det har vi indrettet hus og have efter. Det er dog ikke ensbetydende med, at der er frit valg mellem alle hvalpe. Vi har en del skrevet op, da iida snød os og ikke fik nogen, rykkede hendes købere selvfølgelig videre til næste. Til de forskellige er der flere skrevet op. Nogle har ventet længe på lige netop en hvalp, fra den tæve. Vi står altid selv først til at disponere over hvalpe i hvert kuld, hvis vi evt. ønsker at beholde en til udstationering eller lignende. De 2 kuld der er lovet væk, har jeg lige flyttet nederst på listen over hvalpe hjemme nu.

Når hvalpene er ca. 4 uger gamle, kommer de med ud i haven. Vi holder åbent hus for vores købere om søndagen fra kl. 14 dog efter forudgående aftale, så vi ved hvem der kommer. Her får man selvfølgelig lov at se alle vores hunde og hvalpe. Fædre til hvalpene kommer også på besøg, så man har mulighed for at møde dem efter aftale.

  

 

Finda Nevada Miikko – HD A, Albuer 0-0, Øjne FRI, Pompes og prcd pra FRI via forældre

Lihkku Alva – HD C-B, Albuer 0-0, Øjne FRI, Pompes og prcd pra FRI via forældre

Alva har nu født 06-09-2020 vores nye X2-hvalpe – album X2-hvalpe under kuldgalleri. Det blev til 1 sort tæve – 1 blå tæve – 1 sort han – 1 lilla han – 2 brune hanner ialt 6 hvalpe.

 

Finda Xanto – HD B, Albuer 0-0, Øjne FRI, Pompes og prcd pra FRI

Finda Fame – HD A, Albuer 0-0, Øjne Fri, Prcd pra FRi, Pompes bærer.

Fame fødte 2 hanner og 2 tæver sorte med aftegning d. 22-09-2020 – se fotos i album under kuldgalleri Y2-hvalpene.

Finda Kaya Keela – vores udstationeringstæve er nu gået i løb, så om alt går vel, regner vi med at parre hende. Keela har C-B hofter, 0-0 på albuer, øjenlyst fri og er FRI vedr. prcd pra og pompes

Finda Anton Teddy – vi har brugt Teddy en gang før vores i-hvalpe, som vi er meget tilfredse med. Teddy har A hofter, 0-0 på albuer, øjenlyst fri samt er FRI vedr. prcd pra og pompes.

Hvalpene anført nedenfor er hjemme endnu, men de er alle reserveret, så derfor har jeg flyttet kuldene nederst.

Lapinlumon Ekoteko – Eli – HD A – Albuer 0-0 – Øjne FRI – Pra bærer – Pompes FRI – DM FRI

Lumi – HD A – Albuer 0-0 – Øjne FRI – Pra og Pompes FRI

Lumi fødte 29-07-2020 2 brune hanner, 3 sorte hanner og 1 brun tæve – alle med aftegninger. Vi er igang med at fordele hvalpene ud fra vores venteliste. Fotos i Kuldgalleri U2-hvalpene.

Finda Zindi Pippi – HD A – AD 0-0 – Øjne FRI – Pompes FRI – Prcd pra Bærer.

Hvalpe født 14-08-2020 – 1 han og 3 tæver alle sorte med aftegning, vi er ved at kontakte købere på listen nu. Flere svarer ikke retur.  Alle er lovet væk nu. Se fotos i galleri – kuldgalleri – V2-hvalpe 14-08-2020.

Finda Jack Cosmo – HD C-A – AD 0-0 – Øjne FRI – Pompes og pra prcd FRI