Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider.

Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂 Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Disse to smukke brune hunde – Bertil og Kiira er nu parret, så vi  håber på et brunt kuld hvalpe omkring slutningen uge 34 – 26. august 2018. Vi tror på at de to sammen kan lave rigtig smukke hvalpe. Begge hunde kan findes på vores hjemmeside med flere fotos og oplysninger.

Hvalpene vil så være klar til at flytte hjemmefra ca. uge 42 alt efter hvornår de er født og er 8 uger gamle.

Den 23-08-2018 Fødte Kiira hvalpene. Det blev til 2 hanner og 6 tæver. Vi skal først nu til at gennemgå ventelisten for at kontakte hvalpekøbere, så vi kan ikke sige endnu, om der er nogen ledige. Alle hvalpene er brune med diverse aftegninger, de bliver først valgt ud, når de er ca. 6-7 uger gamle, så ingen kan få oplyst før, hvilken hvalp de kan få. Hvalpene skal have navn med N i stamtavlen. Der bliver snarest oprettet et album i vores kuldgalleri for disse nye N2-hvalpe, her vil der jævnligt blive tilføjet nye fotos.