Finda AndyTitler:

 • Køn/Sex: Han/Male
 • Farve/Color: Sort m/aft
 • Reg.No: DKK Nr: 10912/2006
 • Født / Date of Birth: 25-05-2006
 • Død: 10-09-2016
 • HD-status: A
 • PRA: Fri via Frie forældre
 • Pompes: DNA testet FRI.
 • Øjenlyst: FRI 4 gange, Sidst 19-01-2015
 • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
 • Ejer/Owner: Kennel Finda

Stamtavle/Pedigree:

Klik på et navn i stamtavlen for at se mere om denne hund.
Click a name in the pedigree to see more about this dog.
FIHTOLAS CAIUS A TAAPANTERIN JUMBO B NUTUKAS JESSEJAMES
PEÄNU EMERGARDE B
SHACAL JASMI B SHACAL LOITSU A2
NUTUKAS KUURA A
FINDA BIANCA B1 KELLO ALVI A SEPPO
KOIRA FACCA
FIDELIS ÅKERVINDA A2 OMANI SKADJA C
DARAGOJ LORU

Hvalpe af:

Nedenunder er en liste over hvalpe fra:

Han Hvalpe / Male Puppies Hun Hvalpe / Female Puppies
FINDA MIKKEL AFINDA MELLA
FINDA MIKKO FINDA MISS SMILLA "MICA"
FINDA MUSTI FINDA MOLLY "SELMA"
FINDA SARCO FINDA SALLUCCA A-B=B
FINDA SOLIVER FINDA SANDI
FINDA SENNA
FINDA SERA
FINDA SITA
Andy i haven marts 2012 med et tyggeben imunden.
Nye fotos af Andy taget 28/1 2012
Andy i haven juli 2011
Andy havde besøg af Mols Bjerges Zindy ifebruar.
Legebarnet Andy leger med Ilo og hendes brorIngolf.Andyer nu faldet så godt til hjemme hos os, at han skal blive her.Vihar fået tjekket både øjne og hofter, så han er helt ok udenproblemer.Vi har heller intet kunnet mærke på hans humør, han ervagthund,når der kommer nogen, men ellers et stort legebarn, som både hans mor og farvar. Han elsker at ligge i sengen ogputtesig ved os.
Andyude at nyde sneen, efter han er flyttet hjem til os.Detgår utrolig godt med ham og de andre hunde.
Birte og Svend kom på besøg hos Andy ogfamilie. Andy gav en varm velkomst. Andy flytter hjem til os igen, efter hansfamilie er flyttet til et nyt sted og der er sket meget nyt i hans liv, følerhans familie ikke mere, at han er den samme glade hund.Her er nogle fotos, som Birte tog af Andy21. november 2009
Andy har det frække hoved fra Bianca, men destore ører fra Caius. Han er mere kort i kroppen end Caius og har mere pels,men ellers ligner han sin far så meget med sin væremåde.
Andy ude at nyde sneen
Andy i haven august 2007 hos Leneog Rasmus
Rasmusskulle udstille Andy i Bredsten. Vi fik os et godt grin, da han fortalte, at hanville også sige tusind tak for et gult bånd (3.pr.), fordi han er altsåfarveblind. Vi skulle forklare ham, at hvis han fik et rødt, skulle han blive iringen, til alle i klassen var bedømt. Det gik nu rigtig fint, for Andy blev 1.vinder i unghanner med en pæn bedømmelse, så godt klaret på din førsteudstilling Rasmus……
Nyefotos af Andy modtaget fra Lene og Rasmus. Vi kan tydelig selighedenmed både Bianca og med Caius i den unge fyr.Visynes da lige, at der skal prales med da Andy som hvalp blevbedstehund ud af 11 hunde i forskellig alder til bronzeprøven – kørekort til hund iDKK.
Andykaldet Axel med Lene til sin første officielle udstilling, hvor han blev bedstehvalp i racen. Lene rystede af glæde, da hun viste hans fine bedømmelse frem.Ringede senere og sendte dette foto, at han sørme var blevet BIS4 hvalp i storering. Dejlig start for både Lene og Axel i udstillingsringen – stort tillykkeherfra.
Hejsaher er Andy lige kommet hjem på besøg hos os, han kunnegodtkende sit gamle hjem, og løb glad ind i køkkenet, hvor han straks fandt Daisyskødben. Han er begyndt at blive langbenet o.s.v., men tyder på at blive endejlig hund.