Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider. Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂  Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Vi skriver på venteliste såfremt vi har alle oplysninger på køber vedr. navn, adresse, tlf.nr.

Når hvalpene er ca. 4 uger gamle, kommer de med ud i haven. Vi holder åbent hus for vores købere om søndagen fra kl. 14 dog efter forudgående aftale, så vi ved hvem der kommer. Her får man selvfølgelig lov at se alle vores hunde og hvalpe. Find fotos af vores hvalpe i GALLERI – KULDGALLERI, hvor du vælger det kuld, du gerne vil se.

 

Opdatering 2023

Da alle vores tæver snød fra i sommers til jul, ved vi ikke helt, hvordan vores venteliste ser ud mere, da flere sikkert har købt i mellemtiden. Nogle kendte købere ved vi holder ved, men send os evt. gerne en NY mail, hvor du gør opmærksom på, at du stadig har interesse i en hvalp fra os. Nogle af tæverne nedenfor er sidste kuld, eller de har snydt os flere gange, så derfor er de med nu, vi ved først ved scanning om alle får hvalpe. De to første har født nu.

Vi mistede desværre hele kuldet efter Xia. Jer der skulle have haft en af de hvalpe, får selvfølgelig mulighed for at få en fra en af de andre kuld. Vi regner med at få svar om en uges tid på, hvorfor vi mistede de små en efter en.

Finda Zikka, HD B/A, AD 00, Øjenlyst Fri, DNA fri vedr. prcd pra og Pompes, bærer af DM.

Zikka fødte 18/3 23 fredag nat/lørdag morgen 2 hanner og 4 tæver. Der bliver oprettet album for M3-hvalpene i kuldgalleri.

Lapinlumon Ekoteko “ELI”, HD A, AD 00, Øjenlyst Fri, Prcd pra bærer, FRI vedr. pompes og DM.

Vi har brugt Eli før, se hans andre hvalpe under stamtavlen på hans side eller vælg kuld P2 eller U2.

Lapinlykkens Arttu – HD C, AD 00, Øjenlyst Fri 23, Prcd pra bærer, Pompes og DM Fri. Hvalpe kan dermed højst blive bærer af prcd pra, da Rosa er Fri.

Vi har haft et kuld før med Arttu – se H3-kuldet eller vælg fra hans side under stamtavlen.

Finda Rosa – HD B – AD 00 – Øjenlyst fri 22 – DNA fri vedr. prcd pra, pompes og DM.

Rosa er parret flere gange med Arttu og forhåbentlig kommer der små i slutningen af april, mere info når vi kan scanne hende.

Finda Ulf Hati – HD B, AD 0-0, Øjne Fri, PRA og Pompes Fri, bærer af DM

Finda Nelja – HD A – AD 0-0, Øjne Fri, PRA, Pompes og DM FRI.

Nelja er parret med smukke Ulf Hati, vi håber på hvalpe første uge i maj.

Lapptowns Piney “Aiko” – HD B, AD 0-0, Øjne Fri, Pompes Fri, bærer af Prcd pra.

Vi har haft et kuld før med Aiko, se J3-kuldet eller vælg dem fra hans side under stamtavlen.

Pikku-Lumi Du Jardin De Laponie – HD A, AD 0-0, Øjne Fri 23, Pra og Pompes FRI

Om alt går vel, skulle Lumi komme med et kuld hvalpe midt i maj.