Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider. Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂  Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Vi skriver på venteliste såfremt vi har alle oplysninger på køber vedr. navn, adresse, tlf.nr.

Når hvalpene er ca. 4 uger gamle, kommer de med ud i haven. Vi holder åbent hus for vores købere om søndagen fra kl. 14 dog efter forudgående aftale, så vi ved hvem der kommer. Her får man selvfølgelig lov at se alle vores hunde og hvalpe. Find fotos af vores hvalpe i GALLERI – KULDGALLERI, hvor du vælger det kuld, du gerne vil se.

 

Hvalpe forventes omkring 21. april 2024 med Tessa og Unni Milo.

Tessa fik 3 tæver ved kejsersnit d. 19.04.2024, så mange blev desværre skuffet over ikke at få en hvalp fra denne kombination.

Se fotos af kuldet her

Eika fødte 27/5 24 – 3 stk. hanner og 2 stk. tæver alle sorte med afteninger – SE FOTOS HER

Alle hvalpe er reserveret.

Parringen af Tessa Cora ville ikke rigtig lykkes, så vi fik hende insermineret hos dyrlægen. Vi håber sådan at der kommer et kuld ud af denne kombination omkring 17. juni 2024.

DESVÆRRE så er Tessa Cora tom, så dette kuld kommer ikke nu, vi forsøger ved næste løbetid, om vi kan få det til at lykkes. Lige nu afventer vi så hvem af de andre tæver, vi evt. skal forsøge at parre. Det kommer her på siden, når der sker noget.