Her på siden kan I se, hvilke hunde vi planlægger hvalpe med. Nærmere oplysninger om hundene kan findes på deres egne sider. Rul nedad – der kan godt være flere på vej 🙂  Alle vokser selvfølgelig op inde hos os. Vi skriver i teksten, hvis der stadig er ledige hvalpe. Fotos kan ses i vores kuldgalleri.

Vi skriver på venteliste såfremt vi har alle oplysninger på køber vedr. navn, adresse, tlf.nr.

Når hvalpene er ca. 4 uger gamle, kommer de med ud i haven. Vi holder åbent hus for vores købere om søndagen fra kl. 14 dog efter forudgående aftale, så vi ved hvem der kommer. Her får man selvfølgelig lov at se alle vores hunde og hvalpe. Find fotos af vores hvalpe i GALLERI – KULDGALLERI, hvor du vælger det kuld, du gerne vil se.

 

Trine fødte i nat 15/9 23 et stort kuld hvalpe. 3 hanner og 5 tæver. Den første tæve klarede det dog ikke. Der er 2 brune hanner resten i kuldet er alle sorte med aftegninger. Der er oprettet nyt album i kuldgalleri for R3-hvalpene. Send os gerne en mail, hvis vi ikke har kontaktet dig pr. mail om du stadig har interesse i en hvalp.

R3 hvalpenes galleri

Finda Zindi Trine – HD C-B=C, AD 1-0, Testet FRI for prcd pra, FRI for Pompes via forældre.

Trine skulle efter planen parres med Pondus ved løbetid, men vi opdagede ingen løbetid, det gjorde Björn tilgengæld og han parrede Trine. Björn er godkendt til avl, men det var planen han skulle udstilles, før han skulle være far til nogen.

Fihtolas Björn – kommer fra Finland – han har A hofter 0-0 på albuer, er testet FRI for prcd pra, pompes og DM.

Finda Xia – HD C, AD 1-0, DNA FRI vedr. prcd pra, pompes og DM.

Xia mistede et kuld hvalpe ramt af herpes (hvilket vi aldrig har prøvet før). Hun får chancen igen og er selvfølgelig vacc. mod det nu. Om alt går vel, skulle der så komme små ca. 20/10 23, Xia er scannet drægtig 

Finda Xanto – HD B, AD 00, Øjenlyst Fri 23, DNA FRI vedr. prcd pra, pompes og DM