Finda GeishaTitler:

  • Køn/Sex: Tæve/Female
  • Farve/Color: VILDTFARVET
  • Reg.No: DKK Nr: 04380/2001
  • Født / Date of Birth: 05-03-2001
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Familie T/jette Nielsen

Stamtavle/Pedigree:

Klik på et navn i stamtavlen for at se mere om denne hund.
Click a name in the pedigree to see more about this dog.
FIHTOLAS SASHA A RAHKIS LAPIN-LOITUMA B SHACAL LUTTO B
RAHKIS NOUGAT B
RAHKIS WIOLA A RISUKARHIN NUOVVI
TUHATKAUNON CABBON C
FINDA BIANCA B1 KELLO ALVI A SEPPO
KOIRA FACCA
FIDELIS ÅKERVINDA A2 OMANI SKADJA C
DARAGOJ LORU
2.juledag 05 var vi på besøg hos Jette og Geisha ved Esbjerg. Jette er desværresyg, og må derfor have hjælp til pleje også om natten. Jette har derfor tagetbeslutningen, at hendes bedste ven Geisha snart skal flytte til et barnebarn ogfamilie ved Århus. Lige nu har Jette dejlige venner og naboer til at komme oggå ture med Geisha. Vi er sikre på, at Geisha vil få det godt hos Jettesfamilie, men det er meget svært at acceptere, at Jette må træffe denbeslutning nu, for hun vil mangle Geishas dejlige selskab til daglig. Jette eren stærk og utrolig venlig person, som ikke ønsker, der skal være besvær forde hjælpere, der måske er “bange for en rar hund”. Jette har endejlig søn og svigerdatter, som også bor ved Århus. Geishas anden”næsten medejer Else” har nogle gange taget Geisha om natten, såplejerne ikke skulle være nervøse for at gå ind. Selvfølgelig vil Geishagive lyd, når der kommer nogen i hendes og Jettes hjem på det tidspunkt, mendet er svært at forstå, at man ikke kan sende nogenlunde samme plejere ud, såde bare kunne lukke Geisha ind i køkken eller stue, til de kørte igen.Vitager virkelig hatten af for Jette, at hun kan tage den beslutning. Vi håber athun stadig vil få mange dejlige timer sammen med Geisha uanset om det bliver iEsbjerg eller Århus, det har de begge to fortjent.
Geishapå sin faste plads ved Jettes side, eller bag hendes stol, så kan vi lokke nokså meget med godbidder – niks jeg bliver herhosmin mor.
Geisha hjemme
Geishaog Jette samt Geishasfaste passer Else harlige været på besøgjanuar 04.Jettehavde nogle fotosaf Geisha med, mensom hun siger, bryderGeisha sig ikke om fotografering
Herer jeg lige på besøghos Finda medmin mor Jette.
Geishafanget til træffetår 2002. Der findes sikker flere fotos af Geisha inde på galleri vedr. div.træf.
Jaat tage billede afmig er ikke let, jegskulle jo gerne nåat lege lidt med Smilla.
SeSmilla der er noglenye hvalpe imit værelse, skal vispringe over til demsynes du?
Geishaklar til atflytte hjem til Jette.