Finda Hatta-tennaTitler:

  • Køn/Sex: Tæve/Female
  • Farve/Color: SORT M/LYSE AFT.
  • Reg.No: DKK Nr: 09868/2001
  • Født / Date of Birth: 20-05-2001
  • HD-status: A
  • PRA: DNA testet FRI
  • Øjenlyst: Øjenlyst Fri
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Lisbeth NØrum Pedersen & Kjeld Andersen
Smukke Tenna har ikke tid til at være pensionist, hun skal lære unge Qinnas mange nye ting.Der er fotos af Tenna i flere af vores albums bla. Q-hvalpene, hvor Tenna var med på besøg de 8 uger.
Dejlige Tenna har fået nyt indhold i livet. Hun mistede jo sin elskede Don August i januar 2013, så stor var hendes glæde, da hun fik en ny lillebror at passe på. Tenna er helt livet op igen.
Tenna sommeren 2011 foto modtaget fra Kjeld Andersen.
Smukke Tenna mødte vi også 23. oktober 2010. Dejligt at se hende igen sammen med Don August.
Tenna kender ikke til frygt, alt skal gerne afprøves indtil Don August siger nu er det nok.
Smukke Tenna tonser gennem sneen, så Kjeld må være hurtig for at fange et foto. Tenna nyder området ved sommerhuset meget.
Her er dejlige Tenna med som fotomodel for det smukke tøj af mærket Staff. Fotoet er taget af deres fotograf. Der er to smukke fotos mere i deres efterårskatalog, hvor Tenna deltager. Vi skal lige finde linket og sætte det ind her, så de fotos også kan ses. Vi siger tusind tak fordi vi må vise billedet her.
Smukke Tenna på udkig efter egern.
Tenna med sit barnebarn Muste, som hun er utrolig glad for.
Dejlige Tenna nu 7 år gammel, her i sommerhus sammen med August og vennen Luxen der kommer fint ud af det med morbror August.Nu er Tenna og August blevet bedsteforældre, Sif ligger på billedet nedenfor med deres børnebørn født på Sjælland med Finda Samppa som far.
Her ligger Ten-Don Sif Alba med sine 4 dejlige små hvalpe, den brune er en pige, de tre andre er hanner. Se de to bedårende hanner under teksten her. Den ene har vist ikke noget hjem endnu her den 28. maj, men han er også kun omkring 4 uger endnu.
Dejlige Tenna elsker at komme ud i naturen med mor og far samt Don August. Her studerer hun egern samt området ved det nye sommerhus, hvor der er dejligt meget plads at løbe rundt på.
Ja ja når der ikke er noget sne, må man vel tage vandet.
Tenna med sin familie på ferie på Læsø november 2005.
Tenna ude at lege i den sparsomme sne, der har været til nu.
Tenna fik cert. og cacib. i Tyskland, hvor hun blev bedste tæve. TILLYKKE.I opdrætsklasse deltog hun sammen med Honey og Daisy, vi fik en flot 3. plads. August fik Tenna cert. i Kværndrup samt blev BIM.
Den stolte mor over en hurtig veloverstået fødsel, der gav tre nye tæver til racen. Don August – far til hvalpene fulgte pænt med fra sidelinien.
De tre tæver er født 15/4 04. Dette er lille dejlige Sif den ene af dem.Stort TILLYKKE fra moster Honey samt forældre til Don August, ogselvfølgelig fra os.
Tenna med det smukke udtryk, mange dommere ved desværrestadig ikke, at det lille tip på ører er tilladt i vores dejlige race.Ører må være halvt nede.
Tenna er vild med sneen, men er der ikke sne, springer hunogså gerne rundt ude i vandet på tur med Don August og dennye ven Lucca (Ozzie).
Altså fugle i haven kan få mig til at stå som en rigtig showhund, så min far tager snart fugle med på udstilling.
Tenna fotograferet hjemme i haven af Kjeld, som tager mange af billederne på vores hjemmeside.
Tenna på udstilling i Kværndrup. Deltog i opdrætsklasse som BIS2
Jeg er jo en hurtig og elegant pige, så August kan få svært ved at følge med, når jeg rigtig sætter fart på.Jeg holder dog altid øje med, at han ikke bliver væk for mig