Finda ArnoTitler:

  • Køn/Sex: Han/Male
  • Farve/Color: Sort m/aft
  • Reg.No: DKK Nr: 01659/98
  • Født / Date of Birth: 11-01-1998
  • Død: JA
  • HD-status: B
  • Øjenlyst: ØJENLYST FRI
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Torben Krammer

Stamtavle/Pedigree:

Klik på et navn i stamtavlen for at se mere om denne hund.
Click a name in the pedigree to see more about this dog.
HELDALAN BOYKA B1 KIEDALAS CERRIH A2 STAALON PAHTA
MINTTU
HELDALAN SAAGA HELDALAN ERRET B1
ASSALAS B
INARI RINKU B1 MATSI B1 NAAVAPIRTIN NUUSKA C
MUTSI
TRANEMOSENS SALLY A2 SALTO TUNDRA
TSAHPI
Arno med sin ven kaninen Ballue – videoklip  Arno brækkede sit ben ved møde med en bil i 98 – se video herfraArno boede med sin familie og kaninen Ballue ud til en befærdet vej, hvor Arno som ung blev kørt ned og brækkede sit ene bagben. Mange kom forbi og stoppede op – troede ikke deres egne øjne, for oppe på terrassen gik eller sad Arno sammen med en kanin. Vi har fået et lille videoklip af Torben, så vi kan vise, at den var altså levende, de kom fint ud af det sammen. Klik på linien over teksten og afspil videoen.   Den næste video, fik vi faktisk først efter dejlige Arno var død. Torben havde fundet det på sin PC. Vi ville vise det, fordi det viser Arno med sit brækkede bagben, men da han blev HD-fotograferet, kunne de faktisk ikke se, hvilket ben havde været brækket.
Her i marts 2008 har vi fået disse to nye fotos af Arno. Der er jo  desværre sket det, at Arno har fået kæbeknoglekræft, så han har  ikke så lang tid tilbage. Vi mødte Arno ude at gå med Torben den 19. marts. Hvor var det dejligt at hilse på den samme glade Arno,  skønt vi godt kunne mærke hans kæbe ikke føltes normal mere. Vi fik også at vide, at Arnos ven kaninen ikke lever mere.  Arno har haft et pragtfuldt hjem, hvor han bliver godt forkælet den sidste tid, han har tilbage. Vi er glade for, at vi har et kuld hvalpe med Arno som far – vores N hvalpe.  Juli 2008 har vi nu fået beskeden, at dejlige Arno er sovet ind. Han er nu begravet hjemme i haven, hvor hans ven kaninen også ligger.Tak for den tid vi kendte dig Arno, du vil være savnet af mange damer, der lagde vejen forbi dig med godbidder, når de skulle besøge Karla.
Foto af Arno nu 6 år gammel.Arnos far Torben er dygtig til at lave fototricks, så af og til får vi sjove fotos, hvor Arno er indsat eller små videoklip også med Arno.Arno var far til Nicco som desværre mistede livet her kort før jul. Nu er der så Nero tilbage, som søn af Arno.
Arno på stranden 2002
Arno ligner utrolig meget Daisy i farve og sind.Han er en rigtig dejlig han.
Arno hjemme i sin have. En dejlig hund, der elsker at lege med små hunde hos en nabo i nærheden.Arno har lige været med til øjenlysning, hvilket gik fint.