Finda EasyTitler:

  • Køn/Sex: Tæve/Female
  • Farve/Color: SORT M/AFT
  • Reg.No: DKK Nr: 05029/2000
  • Født / Date of Birth: 18-03-2000
  • Død: JA
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Lis & Erik Stryhn

Stamtavle/Pedigree:

Klik på et navn i stamtavlen for at se mere om denne hund.
Click a name in the pedigree to see more about this dog.
HELDALAN BOYKA B1 KIEDALAS CERRIH A2 STAALON PAHTA
MINTTU
HELDALAN SAAGA HELDALAN ERRET B1
ASSALAS B
INARI RINKU B1 MATSI B1 NAAVAPIRTIN NUUSKA C
MUTSI
TRANEMOSENS SALLY A2 SALTO TUNDRA
TSAHPI
Dejlige Easy besøgte os oktober 2010, hun kunne ikke styre sine bagben mere, Erik kørte først til Rødding, hvor hun blev tjekket igennem. Hofterne var fine, men desværre tryggede det på nervebanerne i ryggen, så hun ikke kunne styre det nedersted af sine bagben. Dyrlægen kunne dog sige, at hun havde ikke ondt.
Lis og Erik har været utrolig glade for deres dejlige Easy, men de kunne ikke klare at se hende begynde at vælte rundt og hele tiden passe meget på. På ture kunne folk råbe efter Erik, at han var mishandler, hvad han i hvert fald IKKE var, for han ville gøre alt for at Easy skulle få det godt igen. De valgte til sidst, at Easy skulle sove ind, da hun ikke mere kunne komme på sine normale gåture. Vi ved Easy har haft det skønneste hundeliv hos Erik og Lis, så vi ville gerne overlade en af vores andre hunde til dem, hvis de synes det bliver for tomt nu efter Easy.
Verdens dejligste hund ifølge Erik – Finda Easy – siden hun blev steriliseret, har de kæmpet en kamp med vægten. Dyrlægens slankemad virker i hvert fald ikke, så Erik blev meget nervøs, da vi mistede Caius så tidligt, for han vil nødig miste sin Easy.
Lis og Erik har lige fået PC og digitalt camera, så nu modtager vi  nye fotos via mail. Her er det Easy med barnebarnet Jennifer, de to er utrolige gode venner.
Easy fotograferet hjemme i haven lige knap 6 år gammel.
Easy verdens bedste hund ifølge sine forældre. Hun kan frit gå uden snor i området. Hun begyndte dog at blive for tyk, da Erik fandt ud af, at hun inde i træer og buske fandt skolebørns madpakker.
Easy er en rigtig chametrold, der forstår at gøre reklame for racen. Hun har fået flere til at ønske sig en finsk lapphund.
Erik på besøg med Easy, som han og Lis er meget glade for.
Easy  søger efter far, han har vel ikke glemt mig?