I kuldet fra Gina og Timon er der lige nu en ledig tæve og en ledig han, så kontakt os venligst hvis det har interesse. Hvalpene er klar til at flytte til deres nye hjem den 8. juni.

I kuldet fra Ilo og Anton Teddy født her 13. maj er der et par ledige hanner. De er klar til at flytte til deres kommende hjem den 8. juli.

Vi mener, at vi har sendt besked til alle, der har været skrevet op. Nogle har ikke svaret retur. Vi er godt klar over, at mange lader sig skrive op flere steder rundt i landet. Vi har det sådan, at man må gerne lade sig skrive op, men vi siger først endelig ja til et salg, når vi har mødt køberen. Det er simpelthen for at sikre os, at man har sat sig lidt ind i, hvad en hvalp kræver samt hvordan racen nu også passer til den kommende familie. Det er så trist, hvis unge hunde skal skifte hjem, fordi man fik en forkert race.

Vores hvalpe vokser op inde i vores hus, de har haven og terrassen som legeplads. Hvalpene ormebehandles 2 til 3 gange alt efter behov. De er chipmærkede. Har DKK stamtavle og købskontrakt. De tjekkes af dyrlægen og får lavet sundhedsbog sammen med den første fulde vaccination. Hvalpene får tæppe, legetøj, bideben, tæppe og mad med herfra til den første tid samt CD med info omkring racen foruden DVD med samtlige fotos taget de første 8 uger. Hvalpene vælges ud i samråd med os, når de er mindst 6 uger gamle. Køberen kan være med til at bestemme hundens navn i stamtavlen – dog med det bogstav vi bruger – evt. med et ekstra navn, hvis vi har navnet før hvalpene er 3 uger gamle. Vi har opdrættet racen siden 98, så vi står selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning fremover.