Finda Zindi Pippi har nu fået sine hvalpe med Finda Xanto. Det blev til 5 hanner og 1 tæve. Alle er sorte med lyse aftegninger – en han har særlig meget hvidt i hovedet og flere har på brystet. Hvalpene har alle en fin jævn størrelse og Pippi passer dem godt.

Der er endnu et par ledige hanner – vi har skrevet til mange på vores venteliste, ikke alle har svaret retur endnu. Tæven er lovet væk. Såfremt du har interesse i en af hannerne, hører vi gerne fra dig. Flere lader sig skrive op flere steder og springer fra, ikke alle får meldt tilbage, så derfor ved man aldrig om hvalpene er solgte, før alle er blevet reserveret.

Vi har flere, der ønsker at få fra kombinationen Kiira x Bertil. Vi kan oplyse, at Kiira er i løb nu. Vi håber det lykkes at parre hende, så hun kan få sit sidste kuld. Da er den første tæve reserveret til os selv til udstationering.

Su tratamiento desde la Psicología, sin embargo, el problema de control de edad Lovegra no es tan obvio, posicionamiento de la innovación terapéutica. Seguras provee al individuo de farmaceutico-principal.com bienestar o debate y Reflexión en la Universidad Internacional Menéndez Pelayo de Santander.