Så er Finda-træffet for 2017 blevet afholdt. Se de usorterede fotos ved at vælge album i galleriet.

Såfremt man ønsker at se video fra dagen, har Torben Krammer lavet 3 videoklip, der kan ses inde fra linket i videogalleriet.

Ældste hund til træffet var Finda Ofelia kaldet Freja – snart 15 år gammel, kom med sin ejer Reinar fra Sjælland med sin hvalp på 9 år og en anden samlever på omkring 10 år – fotos bag i en bil og Freja i gruset foran. En anden ældre deltager var Finda Xilke på 12 år samt også Finda Amico på 10 år. De yngste deltagere var Finda J-hvalpene på 6 uger i haven samt Finda Indiana Bamse med på turen.

Vi var ca. 130 mennesker og 50 hunde excl. vores egne hunde. Vi fik lige en stor regnbyge før gåturen og så lidt dryppen halvvejs. Ellers holdt vejret sig rimeligt hele dagen. Der var igen i år et kæmpe kagebord – se fotos. Vi nåede at lave lidt pølse-apport med en del hunde, samt vi forsøgte lidt fælles fotografering, desværre var nogle hunde smuttet hjem før da. Vi nød dagen meget og håber alle andre også gjorde det. Til aften fik vi mad udefra i rigelig mængde. En særlig tak til vores hjælpere Birgith og Torben samt Helle og Jens Jørgen. Vi har været super glade for Jeres hjælp. Tak for blomster og gaver  til os og hundene samt for alle de flotte kager m.m. I medbragte til at gøre dagen festlig. Vi håber I alle kommer igen næste år.