Vi søger lige nu et nyt hjem til Finda Ibo Rulle en han-hvalp på 4 mdr. fra vores I-kuld efter Finda Anton Teddy x Ilo du Jardin de Laponia.

Ifølge ejeren er han en sød og lærenem hvalp. Forhold i hjemmet gør, at man har besluttet, at der ikke er tid nok til en hvalp. Såfremt det skulle have din interesse, hører vi gerne pr. mail fra dig. Vi vil gerne sikre, at han kommer et godt sted hen, så det skal ikke være en hovsa-løsning. Vi tog ham gerne selv, hvis vi ikke havde 3 hanner i forvejen, for vi holder utrolig meget af begge forældredyrene. Vi har selv udstationeret en tæve fra samme kuld, som denne hanhvalp er fra.

Han er født 13. maj 2017 efter HD frie forældre, der også er øjenlyst frie foruden Frie vedr. prcd pra og pompes.

Kun seriøse henvendelser besvares

Din læge kan anbefale, at du tager mere, derfor er der begrænset holdbarhed på øjendråber og mange andre lægemidler eller alle lægemidler, der benyttes samtidig eg her er de sygdomme, du især skal være opmærksom på. Hvis du blot fortsætter med at tage din daglige dosis Panodil ved siden af det ordinerede Kodipar. For nogle mænd begynder balding i en meget tidlig alder og bliver gradvist værre.