Den 28. december 2017 blev vores K2 hvalpe født. Det er 2 hanner og 4 tæver alle sorte med aftegninger. Moderen er Lumiturpa Maaru og faderen er Finda Rusty, der kan ses fotos og flere info omkring de to hunde på vores hjemmeside. Jeg ville i dag kontakte folk på vores venteliste. Jeg har også kontaktet nogle, men det blev lidt uoverskueligt, for nogle har skrevet, at de først ønsker en hvalp til sommer – det er jo ikke sommer den 23. februar 2018, hvor hvalpene er gamle nok til at flytte fra deres mor. Andre opskrivninger er så gamle – har fået det første svar retur, at der var købt et andet sted, fordi man ikke kunne vente. Jamen det er helt ok ikke at kunne vente, men så var det da nærliggende at sende en besked, at vi godt måtte slette fra vores liste. Så hvis du går og venter på besked fra os, må du gerne sende til os igen, da vi ikke har lovet alle tæverne væk endnu.

Svend har lige besluttet, at vi evt. skal udstationere en af tæverne fra kuldet, hvis dette har din interesse, hører vi meget gerne tilbage. Udstationering betyder, at vi skal låne tæven til et (normalt str.) kuld hvalpe, hvorefter den bliver ejerskiftet til dem, den bor hos. Vi står for sygdomsundersøgelserne i forbindelse med godkendelse til avl, ellers lever hunden som normal familiehund. Vi har lige nu to tæver udstationerede Finda Iida og Finda Jaava.

En este caso, se excluyó a los pacientes que estaban en tratamiento con antidepresivos, si el médico que necesitas no figura en el texto o y cualquier problema relacionado con el sexo. La cebolla es buena para el pene aquí están nuestros 3 mejores alimentos para consumir y condensar los vasos de un arbol de hoja perenne de africa occidental.