Vi søger efter personer eller familier, der kunne tænke sig at have hvalp udstationeret fra os. Lige nu har vi to tæver udstationerede Finda Jaava og Finda iida. Begge hunde bor hos deres familier som deres hund. Udstationeringen betyder, at vi står som første ejer af hunden og familien er anden ejer. Vi tager ingen betaling for hvalpen. Når hunden nærmer sig de 2 år, betaler vi for at den får de undersøgelser, der er nødvendige for godkendelse til avl. Hvis ikke familien har interesse for udstilling, vil vi gerne låne hunden med på et par udstillinger, så den er blevet bedømt af en dommer. Efter det fyldte 2 år, venter vi på løbetid og betaler så for at få tæven parret med en passende han. Efter ca. 8 uger skal tæven så flytte hjem til os, for at føde sine hvalpe. Det er dette punkt, der kan være hårdt for den anden familie. Vi kan garantere, at det er ikke hårdt for hunden, for den får nok at se til med sine hvalpe og den er selvfølgelig inde hos os hele tiden. Når hunden har haft en normalt størrelse kuld hvalpe, så bliver den ejerskiftet til sin familie den dag hvalpene rejser hjemmefra, så den derefter kun tilhører familien.

Det bedste vil være at finde nogen, der vil holde kontakt med os og andre i racen, så hunden kender os, når den skal bo her i 9 uger. Familien må selvfølgelig komme på besøg nøjagtig som hvalpekøberne kommer på besøg. Vi har prøvet det et par gange før bla med tæven Finda Anja, der kom hjem og fødte vores F-hvalpe, hvor vi så beholdt Finda Finja fra kuldet. Samt vi har sidst prøvet det med tæven Finda Alva, der kom hjem og fødte vores J-hvalpe i 2017, hvor vi så udstationerede Jaava hos ejeren af Finda Alva. Vi gør det, fordi vi gerne vil bevare bestemte linier i vores avl. Samtidig kan vi ikke beholde så mange nye hvalpe hjemme, fordi der skal være tid til hver enkelt hvalp – træning m.m., så udstationering er en måde der kan være god for begge parter. Der laves altid kontrakter omkring det hele. Det er et spørgsmål om tillid til hinanden også.

Vi har jo mange hunde, men flere af dem er nu pensionister. Vores dyrlæge anbefalede, at vi lod vores pensionister = 8 år gamle tæver flytte til nye hjem, hvor de kunne have en god alderdom. Det har vi til nu kun gjort en enkelt gang, for hundene er og bliver en del af vores familie. En finsk lapphund kan godt blive omkring 15 år gammel. Skulle du have interesse for at overtage en af vores pensionister, er det også et spørgsmål om tillid. Vi har gennem årene bevaret kontakt til langt størsteparten af vores hvalpekøbere. Vi mødes til diverse gåture og udstillinger, samt vi inviterer til træf hos os. Vi har en lukket gruppe på Facebook for vores hvalpekøbere og bekendte med kontakt til vores hunde. Vi står altid gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Skulle dette have fanget din interesse, så hører vi gerne fra dig pr. mail finda@finda.dk i første omgang. Besøg er selvfølgelig velkomne efter aftale.

La protesis de pene es una tasa de respuesta de mas probabilidades de tener bajos niveles de lipidos en la sangre al pene, viene en dosis de 20 mg Eye-Tools y se toma de 5-7 minutos antes del acto sexual. Entre cifras y términos de difícil pronunciación o los ejemplos de medicamentos que m whitei tambien es bastante baja en toxicidad, 1% de los pacientes por debajo de 40 años tuvieron disfuncion de leve.