Finda Cecilia SheilaTitler:

  • Køn/Sex: Tæve/Female
  • Farve/Color: SORT M/LYSE AFT.
  • Reg.No: DKK Nr: 21621/2006
  • Født / Date of Birth: 10-11-2006
  • Død: 10-03-2012
  • HD-status: A
  • PRA: DNA testet FRI
  • Øjenlyst: Øjenlyst flere gange Sidste 30-05-2011
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Kennel Finda

Stamtavle/Pedigree:

Klik på et navn i stamtavlen for at se mere om denne hund.
Click a name in the pedigree to see more about this dog.
FIHTOLAS HISKI A RAHKIS HYRYN HISKI A ORSO-FARM HISKI B
LUMITURPA OKARIINA A
RAHKIS WIOLA A RISUKARHIN NUOVVI
TUHATKAUNON CABBON C
FINDA DAISY A HELDALAN BOYKA B1 KIEDALAS CERRIH A2
HELDALAN SAAGA
INARI RINKU B1 MATSI B1
TRANEMOSENS SALLY A2

Hvalpe af:

Nedenunder er en liste over hvalpe fra:

Han Hvalpe / Male Puppies Hun Hvalpe / Female Puppies
FINDA MIKKEL AFINDA MELLA
FINDA MIKKO FINDA MISS SMILLA "MICA"
FINDA MUSTI FINDA MOLLY "SELMA"

Vores elskede Sheila sov ind den 9. marts 2012 hos dyrlægen i Rødding. Sheila fik en øjenbetændelse lige før jul 2011. Det medførte akut glaukom / grøn stær /forhøjet tryk i øjnene (ikke arveligt). Hun var i behandling med 3 slags øjendråber foruden Prednisolon i høj dosis samt indlagt en periode. Hendes syn forsvandt gradvis, men så længe vi følte Sheila var glad, ville vi ikke stoppe hendes behandling. Det var en hård kamp, der stoppede i marts. Vi vidste dog, at vi i hvert fald havde gjort forsøg på at redde hende. I perioden på godt 2 mdr. var Sheila hele tiden inde hos os sammen med hvalpene Mikkel og Karla, der kan ses mange fotos af Sheila i vores forskellige albums på picasasiden. Både vi og hvalpene savner hende frygteligt, sov sødt lille dejlige Sheila, tak for vores alt for korte tid sammen samt tak fordi du gav os Mikkel.

Sheila nyder at være ude sammen med andrehunde juli 2011.

Sheilapå sin første udstilling indenfor. Hun står ikke videre perfektherpå billedet, men det var svært at nå at tage et foto. Sheila har jo aldrigværet til ringtræning, så det var lidt forvirrende for hende, men hun fik enrigtig pæn bedømmelse og Very-Good samt 2. bedste i åben klasse, af den tyskedommer.

Sheila løber ude i indhegningen med sinkæmpe hale.

To hunde Smilla og Sheila, der er utroligglade for hinanden.

Sheila elsker at lege med andre hunde,normalt er hun altid sammen med Smilla, der er blevet lidt for gammel til atpjatte hele tiden, så vi skifter lidt rundt, her er det Bibi.Sheila har lige været hos dyrlægen tilDNA test, så nu venter vi spændte på resultatet om hun er fri eller bærer.

Skønne Sheila flyver over sneen i fuld farmed sin julebamse.

DejligeSheila er ved at få sin flotte pels igen. Hun elsker at lege med Bibi inde ihaven. Hun afgiver ikke kødben frivilligt, som Bibi er vant til Caius gør, sådet får de meget tid til at gå med. Se i album vedr. Fihtolas Be My Baby indepå Picasasiden.

Sheilahar tabt alt sin pels. Hun elsker at lege på jordvolden fra vores byggeri. Hunsuser op med et gammelt køben eller en sten i munden. Ser vildt forbavset ud,når hun taber den rullende ned af jorden. Hun suser glad ned igen for at samleden op – tager samme tur igen mange gange.

Nejfor søren da, nu smuttede den igen, skal jeg tage den på numsen ned denne gangeller bare løbe? Tja hun gjorde begge dele flere gange. Flere fotos kan sesinde på picasasiden under link, hvor vi også fotograferer hundene jævnligtunder byggeriet.

Sheila ude at nyde marken i Påsken 2008,hvor der endelig var sne, så hun rigtig kunne suse rundt. Hun havde flexlinepå, fordi der er en rævegrav, som vi ikke lige ville have hende til atundersøge alt for meget.

Etpar nye fotos taget af Sheila i køkkenet i fuld gang med at hamstre beggetyggeben, som hun og Caius ellers skulle dele.Sheilaer lige fyldt 1 år, men vi synes hun tegner til at blive en flot og dejlighund. Hun er fyldt med energi og tager ikke mudderbad så tungt, når hun i fuldfart kommer ned over marken – derfor den mørke farve på ben og poter.

Sheilaude på marken med sin mor Daisy. Jeg havde taget mit camera med, men det varsvært at fange hende, da hun ikke står stille ret længe ad gangen. Et par nyefotos blev det dog til juli 07.

Sheilavogter over sit rundstykke, så Caius ikke snupper det, ellers nyder hun livetpå vores nye ejendom, hvor hun rigtig kan fåfartpå, når hun suser rundt udenfor de midlertidige indhegninger.

Sheila fræk og dejlig ikøkkenet.

Sheilafortæller Xana om sin hyggelige tid med meget størrehunde.De to kan få meget tid til at gå med at tumle og lege, såmorDaisy bliver meget misundelig.

Sheilaog Xana leger med hinanden udenfor, så gruset flyver tilallesider. De er utrolig glade for hinandens selskab de to halvsøstre.

Sheilasidder på mors kontor og er lidt betuttet over at være tilbage igen hos os,men heldigvis kender hun det hele, og har hurtigt fundet sig til rette. De andrehunde elsker hende, så vi glæder os meget til at flytte, så hundene kan væreendnu mere sammen med hinanden.

Herer Sheila endnu hos Randi, som vi besøgte og så de dejlige store hunde. Pågrund af flere forskellige omstændigheder bor Sheila nu ikke længere hosRandi, men Randi håber en dag igen at få lapphund i huset..Sheilahygger sig her med Sebastian, som var hendes bedste venhjemmehos Randi. De er lige gamle.

Sheilaligger og nyder det på fliserne ude foran 8 uger gammel..

Maner straks mere modig og kan række tunge, når man har sinmori nærheden endnu. Kort efter legede de to nu fint, og pelsenvarikke længere tør på Sheila, da Sebastian synes hun var sjovatlægge hovedet ovenpå.

Sheilahilser på sin nye ven Sebastian, der er 1/2  uge ældre. Sebastianer en dejlig leonbergerhvalp.