Finda DaisyTitler:

  • Køn/Sex: Tæve/Female
  • Farve/Color: SORT M/AFT.
  • Reg.No: DKK Nr: 17973/99
  • Født / Date of Birth: 06-09-1999
  • Død: 16-06-2008
  • HD-status: A
  • PRA: DNA testet FRI vedr. pra
  • Øjenlyst: Øjenlyst fri 5 gange. Sidste 4/9 2006
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Kennel Finda

Stamtavle/Pedigree:

Klik på et navn i stamtavlen for at se mere om denne hund.
Click a name in the pedigree to see more about this dog.
HELDALAN BOYKA B1 KIEDALAS CERRIH A2 STAALON PAHTA
MINTTU
HELDALAN SAAGA HELDALAN ERRET B1
ASSALAS B
INARI RINKU B1 MATSI B1 NAAVAPIRTIN NUUSKA C
MUTSI
TRANEMOSENS SALLY A2 SALTO TUNDRA
TSAHPI
Daisy ude i haven den sidste dag, vi havde sammen.
Lars med sin dejlige Daisy – skødehund var og blev hun altid hos ham, når han har været hjemme.
Daisy leger i køkkenet med Caius. Billedet blev taget her til morgen d. 15/1 08, fordi Daisy skulle til dyrlægen, og det var usikkert, om den kom med hjem igen. PY HA det gjorde Daisy, for vi kan altså ikke undvære hende. Daisy er bare den hund alle børn er så glade for. Hun er aldrig sur, altid glad og venlig mod både andre hunde og alle mennesker. Hendes eneste fejl er, at hun er temmelig madglad, hun skal bare se på det, for at det sætter sig. Sætter vi hende på kur, begynder hun selv at finde andet spiseligt, det går ikke, for så har vi maveproblemer igen, da alt ikke er så spiseligt, som Daisy tror.
Daisy i Svendborg – lørdag 1 pr. med CK.
Daisy fik øje på mad på sidelinien – det var en hård omgang.
Daisy på stranden april 2005 sammen med Caius.
Daisy fotograferet af Kjeld til træf på Fyn juli 03. Hvor Daisy blev 2. bedste tæve mellem championtæver, skønt hun ikke selv er det endnu.
Daisy fotograferet på DKK udstilling i Odense, hvor hun blev BIM med cert og cacib.
Skødehunden Daisy  sammen med Lars
Daisy i Valby, hvor hun fik 1. cert..
Daisy på sin første udstilling i Jersie. Fik 1. præmie med CK. Foto af Kjeld.
Daisy her fotograferet i hjemmet i Kolding.
Daisy er opvokset hos en familie ved Kolding. Hun har haft en god opvækst, og er en dejlig kærlig hund.
Daisy 5 ugerD.17.06.08Vi har desværre mistet vores elskede Daisy. Hun havde jo haft nogle dårlige perioder gennem det sidst år. Vi og en dyrlæge forbandt det med, at hun havde spist noget vådt cement. Det skulle så vise sig, at det stemte ikke. Daisy var gennem året til dyrlægen flere gange, for at blive undersøgt og få noget mod smerter, da hun havde meget svært ved at komme af med det mad, hun elskede at spise.  Til sidst blev det for voldsomme smerter, så hun skulle derfor undersøges mere nøje i bedøvelse, om der var mulighed for at vi kunne gøre noget for hende. Det viste sig, at det kunne vi desværre ikke, da hun havde cancer. Daisy sov ind mens hun var i bedøvelse. Vi var forberedte på, at det ikke så godt ud, at der nok ikke var så stort et håb, derfor havde vi travlt med at tage ekstra billeder af hende. Dem har vi lagt ind i vores picasaalbum samt et par også på hendes egen side.Vi solgte Daisy som lille hvalp ud af et kuld på 9. Da hun var omkring 2 år, købte vi hende tilbage, fordi familien skulle flytte et sted hen, hvor de ikke kunne have hund. Vi elskede Daisy fra første dag hun kom retur igen. Hun blev omgående skødehunden hos Lars. Senere da vi fik hende godkendt til avl, fik vi mange dejlige hvalpe med Daisy. I hver fald alle dem, vi har haft kontakt med gennem årene ved vi om, at de har arvet hendes dejlige sind og glade væsen. Daisy var glad for alle, særlig børn var hun rigtig glad for. Hvis nogle var lidt bange for hunde, skulle vi bare kalde på Daisy, hun kunne blødgøre alle med sin dejlige måde at være på. Flere gange havde hun hvalpe samtidig med Smilla, de to havde et fantastisk samarbejde og hjalp gerne hinanden. Daisy har vi valgt at beholde to tæver efter, fordi vi netop var så glade for hende. Hun har flere børnebørn, men nåede desværre ikke at have nogen hjemme hos os. Et af hendes børnebørn skulle gerne flytte ind hos os om nogle uger, hun kan også ses på picasasiden. Flere af Daisys egne hvalpe bor rundt omkring i Danmark og Europa. Vi er lykkelige for de år, vi fik sammen med hende og vil altid mindes hende med glæde. Hun var en utrolig hund og hundemor. Alle vores andre hunde elskede hende også højt, så lige nu savner Caius hende utrolig meget. Aftenen før Daisy døde, var der en regnbue over marken bagved hvor Rinku (mor til Daisy) ligger begravet. Pludselig var der en regnbue bagved. Nu ligger Daisy begravet ved siden af sin mor, så vi håber de også er sammen i en dejlig hundehimmel. Vi har mistet to skønne hunde, som vi aldrig kunne ønske os bedre. Fotoet af Daisy nedenfor er taget af Kjeld Andersen, der har broderen til Daisy. Daisy ser ud som om hun havde lyse øjne på billedet, men hun havde de skønneste mørke dejlig øjne, der altid havde sådan et glad og venligt udtryk.FindaDaisyFødt06.09.99Død16.06.08