Finda DarwinTitler:

  • Køn/Sex: Han/Male
  • Farve/Color: SORT M/AFT
  • Reg.No: DKK Nr: 17400/2007
  • Født / Date of Birth: 12-08-2007
  • PRA: DNA FRI pga frie forældre
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Lizzi & Flemming Nilsson
Darwinfik vi en del dejlige billeder af fra hans 1 års fødselsdag.
Hallo jeg fylder 1/2 år i dag, så hvorbliver kagen af????
Jeghar fået nyt julelegetøj samt så har de sørme slæbt et træ indistuen til mig, som jeg kan ligge under – ikke dårligt bare de nubliverved med at finde på sådan nogle sjove ting til mig. Jeg har hørt en fuglsynge om, at det meste af min familie tog på juleudstilling med hunde, hvor demødte min far Xander – altså min rigtige far. De mødte også min madmor ogfar. Desværre nåede de slet ikke at tale sammen så længe, men det gør denok en anden gang, når jeg også får lov at komme med.
Jegtager mig lige et lille hvil, det er altså hårdt sådan at gøre sig tilforfotografen og øve med at stå fint o.s.v.
Darwin træner med mor vedvandet november 2007.
Darwinleger i sit nye hjem med Philip og sit nye legetøj fraEngland- en London Taxa – lavet som hundelegetøj, Han ser ud tilatsynes, den ser spændende ud.Vifik en rigtig dejlig mail om Darwins indtog i sit nye hjem, hvor Lizzi fortaltesjovt om Darwins oplevelse med flyvende gæs, at han lynhurtigt fandt ud af atse mod himlen, straks han kunne høre lyden.
Darwin på armen hos Phillip, som han nokskal få det sjovt med.
Jeger jo nu 10 uger, så jeg viser lige min nye familie, at jeg er enværreen, jeg smager lige et ordentlig tot af min madmors hår, såjegnok kan genkende hende, når jeg en dag ser hende igen.
Såer dagen kommet, hvor jeg skal hjem til min nye familie. vi harligeleget i haven her et stykke tid, så jeg har vist dem lidt af minefærdighedermed at grave, spise græs og hente legetøj m.m..Darwinhar opdaget, at bag lågen er der af og til andre hunde, såhansynes det er spændende at hilse på dem alle.
Vi bliver da vist aldrig færdige med atfange blade her……