Finda Davin TopperTitler:

  • Køn/Sex: Han/Male
  • Farve/Color: SORT M/LYSE AFT.
  • Reg.No: DKK Nr: 17401/2007
  • Født / Date of Birth: 12-08-2007
  • PRA: DNA FRI pga frie forældre
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Tina & Brian Hansen
Lidt magelig må man vel være, når man bliver lidt ældre.
Dejlige Topper hørte vi nyt fra her i julen 2010 med nye fotos.
Topper er nu 1 1/2 år gammel, så vi har lige fået et par nye billeder  af ham. Han ligner meget sin farfar Caius lige nu.
Davin Topper med sin fødselsdagsgave på 1 års dagen.
Topper kom på besøg, da familien var til cykelløb i april ude ved Oksbøl. Det var dejligt at se både ham og familien igen. Lige før Topper ankom, havde familien med Dino været her, så det var ret sjovt at se de to brødre samme dag. De havde været sammen til cykelløb og havde leget meget med hinanden.
Topper nu 1/2 år gammel.
Jeg ved godt alt det der med møbler og hunde, men når katten må, så må jeg vel også? Jeg har derfor fundet den plads, jeg synes lige passer bedst til mig – så kan jeg også lige holde lidt øje med katten, at den ikke snupper julepynt på træet, for det er da vist min opgave i år.
Dejlige nye billeder af Topper. Først her i sne (det har vi ikke haft hos os endnu). Nedenfor er Topper med mor og familie på udflugt, der er rigtig mange nye spændende ting at opleve.
Hør mis er du nu sikker på, at det ikke er min skål?
Dejlige Topper nyder rigtig livet i sit nye hjem. Han vokser godt, samt vi kan se, at han nyder at hygge sig med familien.
Topper ude at gøre byen usikker med sin nye familie. Ifølge hans nye mor, blev han dog så træt, at han lagde sig til at sove til sidst, da de besøgte hans nye fars arbejdsplads..Vi forsøger lige at stå, det synes Topper var noget pjat. Hvis man ser fotos fra de første 8 uger, var der mange dejlige fotos af Topper.
Dejlige Topper i mors arme for sidste gang før afgang.
Ude på plænen fangede cameraet altid Topper, fordi han løb så  elegant sammen med sin farfar Caius. Topper var en meget rolig han, der gerne holdt sig til sin farfar frem for at tumle med de andre hanner, men ellers var han nu fræk nok, når han bare selv fik lov at bestemme tid og tempo.