Finda DinoTitler:

  • Køn/Sex: Han/Male
  • Farve/Color: SORT M/LYSE AFT.
  • Reg.No: DKK Nr: 17402/2007
  • Født / Date of Birth: 12-08-2007
  • PRA: DNA FRI pga frie forældre
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Ulla & Finn Lorentzen
Dino kom på besøg i Påsken 2011 med sinfamilie, så vi nuppede lige et par nye billeder af ham.
Dino nyder sin familie, der tager ham med påferieture i bl.a. Frankrig og Norge
Her er der smuttet forkert årstal på billedet, forifølge Dinos familie er det taget på turen i Frankrig 2008 med cykelholdetrundt.
DejligeDino har været med sin familie på ferie i Norge. Dette er et smuktlandskabsfoto taget på lang afstand, så jeg måtte beskære det lidt, så manstadig kunne se Dino i denne størrelse.
Dino og familien nyder det flotte vejr iNorge i oktober 2008.
DejligeDino kom på uanmeldt besøg sammen med sin familie efter de havde været tilcykelløb. Det var rigtig hyggeligt at møde dem alle igen. Dino hilste førstpå sin mor Honey, men hun var ikke oplagt til leg. Derefter tog vi Sheila ud,så kan det nok være der kom fart over feltet.Familienfortalte, at Dino er så utrolig glad for alle andre hunde, i weekenden havdehan leget med sin bror Topper, men straks han var hos sin familie igen, lagdehan sig pænt ned og faldt til ro.
VoresSheila til venstre og Dino til højre synes det var vildt sjovt atlegeræserløb omme i haven, der var fuld fart over feltet, så man nogle gange ikkekunne se, hvem der næsten var hvem af dem. Dino har dog gyldent underpels efterHoney, det har Sheila ikke, men enkelte steder har hun lidt lyst i underpelsen.
Dino her fotograferet i 2007 nu medstritører og fuld fart på.
Dinosidder på sin nye gårdsplads, her har de åbenbart også retmangeblade nu at fange. Dinos mor mener, at hun har denkønnestehund i byen nu, samt at han er rigtig glad for sit nye hjem. Det lyder jodejligt..Dinoen dejlig rolig han, der i fremtiden vil komme til at møde sinbrorDavin Topper og sin morbror Hero til cykelløb, det bliver jospændendeat høre mere fra.
Jeg tager mig lige en slapper, bare nus miglidt.
Dinomente han var på den rette hylde – helst den øverste, så hanssøsterDarling Smilla lå nedenunder. De to var utrolig glade forhinandende sidste uger.
Dino her 5-6 uger gammel.