Finda EnzoTitler: DKCH

  • Køn/Sex: Han/Male
  • Farve/Color: SORT M/AFT
  • Reg.No: DKK Nr: DK23793/2008
  • Født / Date of Birth: 23-11-2008
  • HD-status: A
  • PRA: DNA FRI pga frie forældre
  • Øjenlyst: Øjenlyst FRI 2012
  • Opdrætter/Breeder: Kennel Finda
  • Ejer/Owner: Judit & Hans RØntved
Dejlige Finda Enzo er nu Dansk Champion samt klar til avl med flotte A hofter, øjenlyst fri og også DNA fri vedr. prcd pra. Kontakt Familien Røntved på www.lapphund.dk eller evt. os for at få hans adr. På foto her er Enzo ikke i fuld pels. Enzo er en meget kærlig hund, han bor til daglig sammen med 3 andre hanner.
Enzo foråret 2011. Han har lige fået sit første cert på udstilling. Han fik 2. cert i maj på udstilling.
Enzo og Hans på juleudstillingen. Enzo fik Very Good, her står han rigtig glad og bimmer med sin hale, fordi han gerne ville lege med  Lukka, der stor foran. Lukka er bror til vores Tinka.
Enzo i hundeskoven. Ifølge hans ejere er Enzo meget glad for at snakke med andre hunde.
Enzo ude at gå tur.
Enzo til verdensudstillingen, hvor han vandt sin klasse.
Nye dejlige billeder modtaget af Enzo fra familien Røntved.
Min 1 års dag blev fejret med gaver og nyt kødben. Jeg måtte vogte over min nye bold, for Zulo ville tage den fra mig. Jeg har været på udstilling og klaret mig rigtig fint, mine ejere har sagt, at jeg har fået fine bedømmelser, skønt jeg ikke er helt voksen endnu.
Enzo på besøg hos os maj måned på vej til udstilling som hvalp, da han lige runder 1/2 år. Det gik fint begge dage – tillykke herfra.
Vores lille Finja forelskede sig i Enzo og fulgte glad efter ham.
Enzo på sin første udstilling som baby. Mor var næsten mere nervøs end han var, men det gik nu rigtig fint – bedste baby.
Enzo kom på besøg hjemme hos sin mor. Hun løb for første gang ud gennem hækken, så vi tror hun kunne kende ham, skønt indenfor var hun noget bestemt af og til. Bellami kunne ikke kende sin lillebror, før til sidst da de begyndte at lege med legetøj m.m.
.Py ha så skal jeg lige puste lidt ud, det er hårdt at være så lille endnu, men min nye mor og far har fortalt Birte og Svend, at jeg klarer det rigtig godt sammen med Zulo og andre.
Så skal der lige leges lidt. Dejligt at Zulo vil lege, for min mor Penni gad ikke rigtig den sidste tid.
Vel hjemme sover jeg lige lidt hos min nye mor, min nye storebror vil også gerne ligge tæt sammen med mig, så vi har det fint sammen.
Enzo giver lige Birte hånd på at han skal forsøge at opføre sig pænt i sit nye hjem. Mange billeder kan ses af Enzo ved at klikke på linien øverst over billederne, vælg derefter album Finda E-hvalpe.