TinkaTitler:

  • Køn/Sex: Tæve/Female
  • Farve/Color: SORT M/GYLDNE
  • Reg.No: DKK Nr: DK11584/2008
  • Født / Date of Birth: 13-05-2008
  • Død: 04-01-2022
  • HD-status: B
  • PRA: DNA testet FRI for prcd pra.DNA testet FRI/CLEAR for pompes.
  • Øjenlyst: Øjenlyst FRI 4 gangeSidste 27-11-2012
  • Opdrætter/Breeder: Karen M. & Poul Erik Jensen, Ullerslev
  • Ejer/Owner: 1. Kennel Finda 2. Nina Og Erik Melbye

Stamtavle/Pedigree:

Klik på et navn i stamtavlen for at se mere om denne hund.
Click a name in the pedigree to see more about this dog.
FINDA SAMPPA B FIHTOLAS CIASMA A TAAPANTERIN JUMBO B
SHACAL JASMI B
FINDA BIANCA B1 KELLO ALVI A
FIDELIS ÅKERVINDA A2
FINDA TINKI B KELLO ILMO B SEPPO
VILLATUKKO
FINDA DAISY A HELDALAN BOYKA B1
INARI RINKU B1
Smukke Tinka en uge før hun fødte vores nye P-hvalpe.
Tinka med sine nyfødte K-hvalpe 14/9-2011 – 1 han og 6 tæver
De tre billeder ovenfor er taget af Kjeld Andersen, da de var på besøg her for at se de tre små hvalpe Tinka havde foråret 2011.
Glade Tinka med sine 3 store hvalpe født 1. marts 2011.Far til hvalpene er brune Fihtolas Zahpi. se flere fotos her fremover. Blå han 475 gram – sort tæve 394 gram og lys brun tæve 411 gram.
Tinka fødte sine tre store hvalpe i 3 farver, de to har vi ikke haft før. Vi var længe i tvivl om farven på hannen, men han er blå/grå med  lyse aftegninger. Den sorte tæve har gyldne og lyse aftegninger.  Den lysebrune tæve har lyse aftegninger. Der er oprettet et album på picasasiden, hvor man kan følge J-hvalpene, som er Tinkas første.
Tinka hygger sig i hvalpeværelset, men der er desværre ikke udsigt til at der kommer nogen hvalpe denne gang, skønt der ellers var to helt normale parringer med Raiku nedenfor. Se på hvalpesiden Tinkas næste parringer med Fihtolas Zahpi, der  er far til de 3 hvalpe født 1. marts 2011.
Fotos taget, da Tinka var til parring hos Fihtolas Raiku, forhåbentlig kommer der hvalpe i uge 43 2010 efter disse parringer.
Tinka holder nøje øje med hvad vi laver udenfor løbegårdene, nu  hvor vi er ved at plante det hele til med træer og buske.
Tinka på udstilling med Svend Åge. Tinka fik Good, da hun mangler ringtræning, men det vidste vi nu godt. Dommeren sagde til Svend, at hun var en rigtig sød tæve. På grund af alt vores byggeri, har der ikke været tid til ringtræning, så hundene har fået lov at løbe meget frit rundt og selv bestemme tempo m.m. De to fotos er modtaget af Lotte & Erik ejere af Finda Helena.
Tinka fotograferet af Kjeld, da hun var travlt optaget af at se på Tenna.
Dejlige Tinka ude at lege i sneen med Bibi og Caius. Der er flere  fotos af Tinka og de andre inde på vores picasaside.
Dejlige Tinka hjemme i haven, hvor hun leger ræserløb med Bibi,  Xana samt Caius. Hun har skiftet sine tænder nu, men synes stadig det er sjovt at nappe Xana i halen. Der er flere fotos inde på vores picasaside, da den er hurtigere at opdatere.
Her er jeg på min første udstilling som baby. Jeg fik SL, så det gik  rigtig fint. Jeg tjekker lige, om mor og Bibi stadig bliver siddende og venter til jeg kommer ud med far igen. Ok de er der, så kan jeg  godt stå pænt og se op på far. Ha da tog jeg fusen på dem, de  kalder mig jo bjerggeden, fordi jeg normalt aldrig kan stå stille eller løbe pænt. Jeg vil helst hoppe og danse rundt. Der var så meget at se på her, at jeg helt glemte at opføre mig, som jeg plejer hjemme.
Nu kan jeg godt slappe af igen. Jeg har lidt køresyge, så heldigvis kom vi så tidligt på min første udstilling, at jeg nåede at blive godt tilpas igen, før jeg skulle i ringen med far. Her er jeg så træt, at mine øjne snart lukkes helt. Bibi har også lagt sig til at sove ved siden af mig. Det kan I se inde på Picasasiderne i album for hende eller mig.
Dejlige Tinka nyder at løbe rundt sammen med Xana og Caius. Flere fotos kan ses inde på hendes album under Picasasiden.
Py ha jeg har været på markvandring med Xana og Caius, det var  hårdt. Der er lavet et nyt album om mig inde på Picasasiden.
Dejlige Tinka indtager vores græsplæne.